2011 30 χρόνια ISAIAS!
2007 Εγκαινιάζεται κατάστημα ISAIAS στην οδό Ηρώδου Αττικού 4 στο Χαλάνδρι μεταφέροντας το κατάστημα της Πλατείας Δούρου σε ιδιόκτητο κτίριο. Κρατάει σταθερές τις αξίες του προηγούμενου καταστήματος αλλά επικεντρώνεται και σε νέες πιο σχεδιαστικές τάσεις μόδας.
2005 Εγκαινιάζεται κατάστημα ISAIAS στην Νάουσα της Πάρου, στο πιο γραφικό στενό της, στο δρόμο της παλιάς αγοράς. Η εταιρεία προσαρμόζεται άμεσα στο πνεύμα του νησιού υιοθετώντας έναν αέρινο τόνο στα εμπορεύματα της.
1999 Εγκαινιάζεται κατάστημα ISAIAS στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 11 στο Χαλάνδρι μεταφέροντας το κατάστημα της Πλάτωνος στη καρδιά της αγοράς του Χαλανδρίου. Η εταιρεία κάνει πλέον τις δικές της εισαγωγές, κυρίως από Ιταλία, με την ταυτόχρονη ίδρυση της εταιρείας Renommée.
1991 Εγκαινιάζεται τρίτο κατάστημα ISAIAS στο Εμπορικό Κέντρο Ερμείον ΙΙΙ στη Πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι απορροφώντας σταδιακά το κατάστημα του Κολωνακίου. Επικεντρώνεται σε ξένους γνωστούς οίκους όπως Max Mara, Dolce and Gabbana, Blumarine, Angelo Marani κ.α.
1987 Εγκαινιάζεται δεύτερο κατάστημα ISAIAS στην οδό Πλάτωνος 7 στο Χαλάνδρι προσεγγίζοντας μια νέα αγορά για τα ελληνικά δεδομένα.
1983 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλεκτών και εκμεταλλευόμενη την τελωνειακή ένωση με την Ε.Ε., κάνει τις πρώτες της εξαγωγές προς τη Γαλλία.
1981 Ιδρύεται η εταιρεία ISAIAS με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην οδό Χάριτος 9 στο Κολωνάκι μετά από μακρόχρονη πορεία του επιχειρηματία στο κατάστημα Darling στην Φωκίωνος Νέγρη.