Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR της Ε.Ε 2016/679

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο www.isaias.gr της RENOMMEE ΕΠΕ, που εδρεύει στο Χαλάνδρι Ηρώδου Αττικού 4 (εφεξής «Renommee»). Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και λαμβάνουμε μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

Κάνοντας χρήση του ιστότοπου www.isaias.gr συμφωνείτε με τους όρους της πλέον πρόσφατης Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε μελετήστε τους Όρους Χρήσης του ιστότοπου προκειμένου να κατανοήσετε τους γενικούς κανόνες για τη χρήση της Ιστοσελίδας. Με την επιφύλαξη ειδικής πρόβλεψης σε άλλες δηλώσεις, πολιτικές, όρους χρήσης ή επικοινωνίες στον ιστότοπο η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η Πολιτική για τα Cookies και οι Όροι Χρήσης αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Renommee σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου. Η πρόσβαση ωστόσο σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή υλικά συγκεκριμένων ενοτήτων του ιστότοπου μπορεί να υπόκειται σε επιπλέον όρους. Αντίστοιχα η ενεργοποίηση ενός συνδέσμου από αυτόν τον ιστότοπο σε άλλο μπορεί να υπόκειται σε επιπλέον όρους (τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου των τρίτων ιστότοπων θα πρέπει να τους μελετήσετε και να τους εξετάσετε χωριστά από τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Ασφαλείας του ιστότοπου)

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του isaias.gr και renommee.gr και προκειμένου να προβείτε σε παραγγελία εμπορευμάτων, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της isaias.gr ή renommee.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

  • Τι είναι τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς
  • Cookies
  • Προστασία Ανηλίκων
  • Ασφάλεια
  • Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου
  • Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
  • Φορητές Συσκευές
  • Συνεργασία με τρίτους για την παροχή υπηρεσιών
  • Ακρίβεια Δεδομένων/ Δικαίωμα Πρόσβασης – Αντίρρησης
  • Άλλοι ισχύοντες όροι/ Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική
  • Επικοινωνία

Τι είναι τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα isaias.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το ονομα σας, το επίθετο σας, το e-mail σας, το τηλέφωνο σας ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων. Η πλειοψηφία των υπηρεσιών του ιστότοπου παρέχεται χωρίς τη συλλογή πληροφοριών που ταυτοποιούν τους επισκέπτες μας. Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα για τις ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας με εσάς ή για της ανάγκες απάντησης στις ερωτήσεις σας, προκειμένου να μπορέσει να εκπληρώσει τα αιτήματά σας. Μεταξύ άλλων, αυτά τα δεδομένα, μπορεί να περιέχουν, όνομα, επίθετο, διεύθυνση, e-mail και αριθμό τηλεφώνου κινητού ή σταθερού. Οι πληροφορίες αυτές, θα χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις που έχετε συναινέσει σε επικοινωνία για λόγους προώθησης μέσω ταχυδρομείου, e-mail ή τηλεφώνου, καθώς και για να ενημερωθείτε και να δώσετε την δική σας άποψη σε επερχόμενα προϊόντα, υπηρεσίες και/ή προωθητικές ενέργειες. Εάν μας αποστείλετε παραγγελίες προϊόντων, αιτήματα υπηρεσιών ή στείλετε οποιοδήποτε άλλο υλικό στο Site, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες είναι αναγκαίες για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία ή να απαντήσουμε στο αίτημά σας. Οι προσωπικές σας πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους, χωρίς την δική σας συγκατάθεση, εκτός κι αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί από τις νομικές αρχές, ή σε περιπτώσεις όπου κριθεί απαραίτητο για την προώθηση της παραγγελίας σας ή την απάντηση του αιτήματός σας, ή για τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων της Renommee.

Συλλέγουμε επίσης συγκεντρωτικές πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν τους χρήστες για να μάθουμε περισσότερα για τις περιοχές του ιστότοπου που ενδιαφέρουν περισσότερο τους επισκέπτες, ή να μάθουμε ποιος επισκέπτεται την Ιστοσελίδα. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να αναρτήσουμε μηνύματα από τους επισκέπτες του ιστότοπου, όπως σχόλια σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του γράφοντος.

Διαγραφή (Unsubscribe)

Αν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ταχυδρομικές επιστολές ή / και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά στέλνοντας e-mail στο info@glov.gr. Παρακαλούμε να δώσετε ακριβές όνομα σας, την ταχυδρομική διεύθυνση και / ή τη διεύθυνση e-mail. Θα μεριμνήσουμε ώστε το όνομά να αφαιρεθεί από τη λίστα των παραληπτών μας.

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο site μας. Αν το κάνετε, ενδέχεται να συλλέξουμε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην υποβάλλετε τις πληροφορίες αυτές. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην αξιοποιήσετε τη λειτουργικότητα ή να μη λάβετε τις πληροφορίες που ζητάτε.

Μη Προσωπικές Πληροφορίες που Συλλέγονται Αυτόματα

Προκειμένου να βελτιώσουμε τον ιστότοπό ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας μετράμε την απόδοση του. Κατά την επίσκεψή σας, συλλέγουμε αυτόματα τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας και την επίσκεψή σας:

  • Το δίκτυο και τον πάροχο, μέσω των οποίων έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο
  • Την διεύθυνση του ιστότοπου από την οποία συνδεθήκατε απευθείας μέσω συνδέσμου στον ιστότοπό μας, εάν υπάρχει
  • Τη δραστηριότητάς σας στον ιστότοπο
  • Tην ημερομηνία και η ώρα της πλοήγησής σας στον ιστότοπο
  • Πόσο καιρό αφιερώσατε στον ιστότοπο
  • Ποιες ιστοσελίδες επισκεφθήκατε
  • Σε ποια σελίδες / ιστοσελίδες συνδεθήκατε (Links) από τον ιστότοπο
  • Τη διεύθυνση Πρωτοκόλλου Internet (IP address) και
  • Το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας και το λογισμικό του φυλλομετρητή σας

Cookies

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να συγκεντρώνει μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών [τύπος φυλλομετρητή (browser), είδος υπολογιστή, λειτουργικό σύστημα, παρόχους διαδικτύου κτλ] ή/και να παρακολουθεί διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Internet (IP Address) χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες (cookies). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη κατά τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Ιστοσελίδας, καθώς και για στατιστικούς λόγους.
Τα cookies μας επιτρέπουν να σας εξυπηρετούμε καλύτερα και πιο αποδοτικά, καθώς και για να προσωποποιήσουν την εμπειρία σας από την επίσκεψη στο site μας. Μέσω των cookies, η Renommee είναι σε θέση να αναπτύξει και να βελτιώσει περεταίρω τα Site(s).
Αναφορικά με τα προηγούμενα, οι συγκεκριμένοι τύποι cookies σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε είσοδο χωρίς να πρέπει να πληκτρολογείτε ξανά και ξανά το όνομά σας ενώ σε περίπτωση που κάποια συναλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να συνεχίσετε χωρίς να χρειάζεται να τοποθετείτε ξανά προϊόντα στη λίστα σας.
Κανενός είδους προσωπική πληροφορία για εσάς δεν συλλέγεται από τα συγκεκριμένα cookies. Με άλλα λόγια, τα cookies ταυτοποιούν τον υπολογιστή σας και όχι εσάς τους ίδιους.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookies, ή επιθυμείτε να ειδοποιείστε όταν τοποθετείται ένα cookie μπορείτε να ρυθμίσετε κατάλληλα τον browser σας, εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες ρυθμίσεις. Εάν επιλέξετε να αρνηθείτε την τοποθέτηση cookies, έχετε υπόψη σας ότι δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις διαδραστικές υπηρεσίες των Site(s), ή δεν θα μπορέσετε να κατεβάσετε συγκεκριμένο υλικό ή/και να λάβετε μέρος σε συγκεκριμένες συναλλαγές του Site(s).

Η Renommee μπορεί να χρησιμοποιήσει δέσμες ενεργειών τρίτων στον ιστότοπό μας για να βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων της Renommee που εμφανίζονται σε ιστότοπους άλλων μερών, όπως ο τύπος ή/και η συχνότητα των διαφημίσεων, των προωθήσεων ή άλλων μηνυμάτων μάρκετινγκ που βλέπουν οι πελάτες.
Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες και περιορίζονται στις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας.

Διαθέσιμη εξαίρεση cookie – Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Για να εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική διαφήμιση από δίκτυα που ακολουθούν το Network Advertising Initiative επισκεφτείτε το http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Κοινοποίηση Προσωπικών Δεδομένων

Μπορεί να συνεργαστούμε με τρίτα μέρη για τη διαχείριση αυτών των μετρήσεων απόδοσης. Ωστόσο, τα τρίτα αυτά μέρη δεν αποκτούν πληροφορίες σχετικά με την ατομική ταυτότητα του κάθε επισκέπτη. Τα τρίτα αυτά μέρη δεσμεύονται να ακολουθούν τους κανόνες μας για την προστασία προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ώστε να μας προσφέρουν μόνο συγκεντρωτικές πληροφορίες, να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συλλέγονται μόνο για τους σκοπούς που υποδείχθηκαν από εμάς.

Επιπλέον, μπορεί να κοινοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εφόσον αυτό απαιτείται για την συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις από την ισχύουσα νομοθεσία ή με το περιεχόμενο εισαγγελικής παραγγελίας ή άλλης δικαστικής απόφασης ή εφόσον αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητο για τη διαφύλαξη έννομου συμφέροντος μας ή/ και έννομου συμφέροντος τρίτου. Με την επιφύλαξη άλλης ρύθμισης του νόμου δεν θα κοινοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, δε θα πωλήσουμε ή να διανέμουμε οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που μας παρέχετε χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Τέλος, σε περίπτωση εταιρικής πώλησης, συγχώνευσης, διάλυσης, ή εξαγοράς μπορεί να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτο μέρος στο πλαίσιο αυτής της συναλλαγής.

Προστασία Ανηλίκων

Στην περίπτωση που δεν είστε ενήλικος/η ή νεότερος/η από την νόμιμη ηλικία στην χώρα σας, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τους γονείς ή τους κηδεμόνες σας, πριν αποστείλετε οποιαδήποτε πληροφορία στην Renommee μέσω του Site(s), με την εξαίρεση αυτές οι ενέργειες να επιτρέπονται από τον νόμο στην χώρα σας.

Ασφάλεια

Η διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων ενός προσώπου είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και την αποφυγή πρόσβασης σε αυτά από πρόσωπα δίχως άδεια. Προστατεύουμε τα δεδομένα και συμμορφωνόμαστε με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των υπολογιστών. Έχουμε καθιερώσει συστήματα ελέγχου προστασίας του απορρήτου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της Renommee επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και η εν λόγω πρόσβαση περιορίζεται σε περίπτωση ανάγκης.

Επίσης ευαίσθητα δεδομένα, όπως πληροφορίες πιστωτικών καρτών, αυτό πραγματοποιείται στους ιστότοπους των Τραπεζών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Η Renommee, δεν συλλέγει, δεν μεταφέρει, δεν επεξεργάζεται δεδομένα πιστωτικών καρτών.

Ωστόσο, η διαβίβαση των δεδομένων μέσω διαδικτύου πάντοτε επιφυλάσσει κάποιον κίνδυνο. Για παράδειγμα, ένα μη εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο μπορεί να εμποδίσει μια διαβίβαση ή θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να διεισδύσει στα μέτρα ασφαλείας μας. Επομένως, παρά το ότι πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα δεδομένα σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ με τρόπο που δεν είναι συμβατός με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όταν αποφασίσετε ποια δεδομένα θα μας στείλετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή θα μας υποβάλλετε μέσω αυτής του ιστότοπου.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε προσθήκες, διαγραφές ή τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Στο κάτω μέρος της παρούσας Πολιτικής βρίσκεται η ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε για τελευταία φορά. Εάν η Renommee αλλάξει ουσιωδώς τις πρακτικές της αναφορικά με τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, τα προσωπικά σας δεδομένα θα συνεχίσουν να διέπονται από την Πολιτική κάτω από την οποία συλλέχτηκαν εκτός εάν σας έχει σταλεί ειδοποίηση και δεν έχετε διατυπώσει αντιρρήσεις για την αλλαγή.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε και να μοιράζεστε πληροφορίες με άλλα πρόσωπα. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περιλαμβάνουν ενδεικτικά κοινωνικά δίκτυα, φόρουμ συζητήσεων, πίνακες ανακοινώσεων, ιστολόγια και παρεμφερείς λειτουργίες όπου μοιράζεται κανείς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τα εργαλεία αυτής με κάποιον φίλο ή συνάδελφο. Η Renommee μπορεί να συλλέξει προσωπικά δεδομένα από εσάς προκειμένου να σας δώσει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέσω διαδικτύου που μπορεί περιστασιακά να σας προσφέρουμε. Η Renommee μπορεί, επίσης, να σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προκειμένου να δημοσιεύσετε ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα με άλλα πρόσωπα. Όταν χρησιμοποιείτε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να εξετάζετε πολύ προσεκτικά τα δεδομένα για τον εαυτό σας που επιλέγετε να μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα.

Φορητές Συσκευές

Πέραν των χρήσεων που περιγράφονται ανωτέρω, ορισμένοι από τους Διαδικτυακούς τόπους και πόρους της Renommee έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι συμβατοί και να χρησιμοποιούνται σε φορητές συσκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι εκδόσεις για κινητές συσκευές του Διαδικτυακού τόπου της Renommee μπορεί να προϋποθέτουν τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη προκειμένου να συνδεθείτε στο συγκεκριμένο Διαδικτυακό τόπο. Περαιτέρω, ορισμένοι από τους Διαδικτυακούς μας τόπους και πόρους μπορεί να σας δώσουν τη δυνατότητα να κατεβάσετε μια εφαρμογή, widget, ή άλλου εργαλείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη φορητή ή σε οποιαδήποτε άλλη κινητή σας συσκευή. Ορισμένα από αυτά τα εργαλεία μπορούν να αποθηκεύουν πληροφορίες στη κινητή σας συσκευή ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Τα εργαλεία αυτά μπορούν να μεταδίδουν προσωπικά δεδομένα στη Renommee προκειμένου να σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό χρήστη σας καθώς και για να μπορέσει η Renommee να παρακολουθεί τη χρήση των εργαλείων αυτών.

Η Renommee μπορεί να χρησιμοποιεί προσωπικά ή μη προσωπικά δεδομένα που έχουν διαβιβαστεί στη Renommee προκειμένου να ενισχύει αυτά τα εργαλεία, να αναπτύσσει νέα εργαλεία, για τη βελτίωση της ποιότητας και όπως διαφορετικά περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική ή σε οποιεσδήποτε άλλες ανακοινώσεις που παρέχονται από την Renommee.

Ακρίβεια Δεδομένων/ Δικαίωμα Πρόσβασης – Αντίρρησης

Η Renommee επιδιώκει να τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα ακριβή. Παρέχουμε στους χρήστες – υποκείμενα των δεδομένων εύλογη πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να τα ελέγξουν και να τα διορθώσουν, ή να μας ζητούν να μην τα χρησιμοποιούμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αναφορικά με την πρόσβαση και τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@isaias.gr

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Η παρούσα πολιτική αποτελεί μια γενική δήλωση των τρόπων με τους οποίους η Renommee προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας. Η πολιτική αυτή δεν μπορεί να τροποποιήσει ή να αλλάξει οποιαδήποτε ισχύουσα συμφωνία που έχετε κάνει ή μπορεί να κάνετε με την Renommee. Η παρούσα πολιτική μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό προκειμένου να αντανακλά τις αλλαγές στις πρακτικές μας σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων. Προς διευκόλυνσή σας, η Πολιτική έχει ημερομηνία έναρξης ισχύος, η οποία είναι η 24η Μαίου 2018.

Με ποιους μπορεί να μοιραστούμε τα δεδομένα σας

Η Renommee δεν μοιράζεται με τρίτους τα δεδομένα που επεξεργάζεται. Μπορεί όμως να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με άλλους, όπου αυτό μας επιβάλλεται από το νόμο ή απαιτείται προκειμένου για να σας προσφέρουμε (ή να σας προσφέρουν τρίτοι για λογαριασμό μας) προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε ζητήσει όπως (ενδεικτικά) η αγορά ενός προϊόντος ή/και η αποστολή ενός προϊόντος.
Μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους όταν υπάρχει νόμιμος και θεμιτός επιχειρηματικός λόγος για να το πράξουμε π.χ. για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας, να διευκολύνουμε άλλη εταιρεία να σας παρέχει τις υπηρεσίες τις οποίες έχετε ζητήσει όπως π.χ. την αποστολή ενός προϊόντος, ή την επικοινωνία για πληροφορίες για προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε ζητήσει.
Τέλος μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας όταν έχουμε/έχουν ζητήσει την άδειά σας για να μοιραστούμε/μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες και έχετε συμφωνήσει.

Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997)

Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το isaias.gr για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Αν μελλοντικά δούμε ότι το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σας με κάποιο τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σας, θα γίνει μόνο μετά από δική σας έγκριση.

Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

Σκοπός για τον οποίο μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους

Μπορούμε να μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους και για άλλους σκοπούς όπως με άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες και οποιουσδήποτε υπεργολάβους, αντιπροσώπους ή παρόχους υπηρεσιών που εργάζονται για εμάς ή παρέχουν υπηρεσίες σε εμάς. Μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας και με κρατικά όργανα και φορείς, δικαστήρια, φορείς επίλυσης εμπορικών ή άλλων διαφορών, εποπτικούς και ρυθμιστικούς φορείς μας, ελεγκτές μας και κάθε άλλον ο οποίος έχει διορισθεί ή έχει ζητηθεί, από τους εποπτικούς και ρυθμιστικούς μας φορείς να διεξάγει έρευνες ή ελέγχους επί των δραστηριοτήτων μας. Τέλος, μπορεί να μοιραστούμε / ουν τις πληροφορίες σας με άλλα μέρη εμπλεκόμενα σε διενέξεις, συμπεριλαμβανομένων αμφισβητούμενων συναλλαγών π.χ. αμφισβήτησης συναλλαγής αγοράς προϊόντων με πιστωτική κάρτα.

Χρόνος για τον οποίο τηρούμε τα δεδομένα σας

Τηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σας για όσο χρόνο απαιτείται αυτό από το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο. Για παράδειγμα, προσωπικά δεδομένα τα οποια χρησιμοποιούνται για την έκδοση φορολογικών στοιχείων τηρούνται για το χρονικό διάστημα που ορίζει η τρέχουσα νομοθεσία. Τα στοιχεία επικοινωνίας για λόγους μάρκετινγκ τηρούνται για το διάστημα που εσείς επιθυμείτε και μέχρι την πιθανή διαγραφή ή επιθυμία για διαγραφή των στοιχείων σας από εσάς.
Εφόσον αυτό απαιτηθεί μπορεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας και για μεγαλύτερη χρονική περίοδο όπου αυτό απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με το ρυθμιστικό πλαίσιο.
Εφόσον δε χρειάζεται να διατηρήσουμε τις πληροφορίες για το χρονικό διάστημα που ορίζει η τρέχουσα νομοθεσία, μπορεί να τις καταστρέψουμε, διαγράψουμε ή να τις ανωνυμοποιήσουμε άμεσα νωρίτερα.

Τα δικαιώματά σας

Σας γνωστοποιούμε ότι έχετε δικαίωμα:

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας,
  • Διόρθωσης των δεδομένων σας σε περίπτωση ανακρίβειας,
  • Διαγραφής των δεδομένων σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας,
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας,
  • Διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλη εταιρεία,
  • Καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση ατυχούς συμβάντος παραβίασης των δεδομένων σας.

Η εταιρεία μας θα απαντήσει στα ως άνω αιτήματά σας εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή τους, εξαιρετικά δε αυτή η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο (2) ακόμα μήνες, εφόσον απαιτείται επιπλέον χρόνος.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς και εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας από την Renommee παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@isaias.gr.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας κατά την έννοια του Κανονισμού 2016/679, όπως εφαρμόζεται και ισχύει ορίζεται η εταιρεία με την επωνυμία Renommee, Ηρώδου Αττικού 4, Χαλάνδρι (Τηλ. 2106847616-7).