Διαδικασία επιστροφής εμπορευμάτων

Μετά την παραλαβή του πακέτου της παραγγελίας σας, έχετε 15 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής για να αλλάξετε γνώμη και να ζητήσετε την επιστροφή ενός είδους. Για να πιστοποιηθεί η επιστροφή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Ένα email θα σας αποσταλεί με έναν μοναδικό κωδικό για την πιστοποίηση της επιστροφής τον οποίο και πρέπει να αναγράψετε δίπλα στη διεύθυνση αποστολής.

Διεύθυνση Αποστολής: RENOMMEE ΕΠΕ (INTERNET)
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ISAIAS
ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ 4
15233 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ……………….

Τα έξοδα επιστροφής: Τα έξοδα της αποστολής του επιστρεφόμενου είδους επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, τα έξοδα αυτά επιστρέφονται με την προσκόμιση της απόδειξης των μεταφορικών. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής δεν επιστρέφονται.

Απόδοση: Η απόδοση των χρημάτων ενεργοποιείται μόνον εφόσον το είδος είναι ελατωματικό μόλις το είδος παραλαμβάνεται και μετά την επαλήθευση. Το ποσό θα αποδώθει απευθείας στον λογαριασμό που χρησιμοποιείται κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σε περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα μην ξεχάσετε να μας επισυνάψετε στην παρακάτω φόρμα την τράπεζα σας και τον αριθμό λογαριασμού σας. Σε περίπτωση που το είδος δεν είναι ελατωματικο αλλά δεν είναι της αρεσκείας σας μπορείτε επίσης να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών με τις ετικέτες του και τις προδιαγραφές πλυσίματος. Με την παραλαβή και την επαλήθευση του είδους ο λογαριασμός σας στην ιστοσελίδα μας θα πιστωθεί με το ίδιο ποσό για αγορά κάποιου άλλου είδους ίδιας αξίας.

Ημ/νια (required)

Your Name (required)

Your Email (required)

Αριθμός Λιανικής Απόδειξης (required)

Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού

Η Διεύθυνση σας

Your Message